top of page

Karoline Bogen

Naprapat

Telefon: 959 69 913

E-post: karoline@vollaktiv.no

Om Karoline

Karoline har jobbet som Naprapat siden 2015.

 

Hun har en genuin interesse for å jobbe med mennesker, hun er opptatt av og forstå årsaken til dine plager og gi best mulig behandling ut ifra dette. Karoline diagnostiserer smertetilstander og funksjonelle problemer i muskel og skjelettsystemet i behandlingen kombinerer hun manuell behandlingsteknikker og rehabilitering for å skape best mulig funksjon.

 

Har en stor interesse for kjeve, hodepine og stress relaterte plager. Men, også jobbet mye med skader innen idrett.

 

I tillegg til å være naprapat  har hun utdanning innen folkehelse og ernæring  fra Universitetet i Agder. 

 

Kurs: 

  • Trening under og etter graviditet

  • Biofeedback for bekkenbunn

  • Aktiv mot kreft instruktør 

  • Dry needling 

  • Idrettsskader 

  • Idrettsernæring

Hva er en naprapat?

Naprapat er autorisert helsepersonell som har muskel – og leddplager som sitt spesialfelt. For å bli naprapat må man gå en fireårig utdannelse ved Naprapathøyskolen og ha et praksisår. En naprapat leter alltid etter en underliggende årsak til dine plager eller skade. både akutt, kronisk, forebyggende og rehabiliterende.

 

Behandlingen retter seg i første omgang inn mot å gjenskape normal funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Ved behandling hos en naprapat får du først og fremst av en grundig undersøkelse. Deretter behandling ut fra funn i undersøkelsen. 

 

Naprapat bruker blant annet ledd justering, triggerpunktbehandling og mobilisering som en del av behandlingsteknikkene. Behandling av idrettsskader og forebygging innenfor idrettsmiljøer er også et viktig arbeidsområde for naprapatene. Flere idrettsforeninger, klubber og lag er tilknyttet eller benytter naprapater til behandling og forebyggende tiltak, med godt resultat. Ergonomisk rådgivning til arbeidsplasser.

bottom of page