top of page

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser for Voll trening - og behandlingssenter AS.

 

Utover nedenstående salgsbetingelser har du som kjøper hos Voll aktiv alltid:

  • Trygg og sikker handel gjennom Vipps.

  • Rask bekreftelse på kurs/gruppetime booking.

  • Rask levering av PDF med e-bok til din e-post

  • Raskt svar på e-post.

 

Innledning

Alle kjøp hos Voll trening - og behandlingssenter AS er regulert av de nedenstående salgsbetingelser basert på Forbrukerrådets retningslinjer for forbrukerkjøp av varer over Internett. Voll trening - og behandlingssenter AS er heretter betegnet som Selger, «Voll aktiv» eller «vi», mens Kjøper er den som er oppgitt i bestillingen og benevnt som «du», «deg» eller «ditt».

 

Selger:

Firmanavn: Voll trening - og behandlingssenter AS

Kontaktadresse: Lundgutua 4, 2319 Hamar

E-post: kontakt@vollaktiv.no 

Organisasjonsnummer: 930 165 026

Domene: vollaktiv.no

 

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

 

Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen under «Gruppetimer», eller i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene.

 

Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i «Gruppetimer» eller i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

 

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av selgeren. Det tas imidlertid forbehold om eventuelle skrivefeil.

 

Priser

Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet. Det er ingen skjulte kostnader ved handel hos oss.

 

Betaling

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.

 

Voll trening - og behandlingssenter AS bruker Vipps som betalingsløsninger. Betalingen trekkes bare fra kontoen når du har valgt betalingsløsning og trykket «Betal nå».

 

Vipps sin egne vilkår finner du her.

 

Levering

Så raskt betalingen er gjennomført vil du bli sendt til en ny side hvor du kan laste ned e-boken som en PDF-fil. Du vil også motta en ordrebekreftelse på e-post. Denne e-posten inneholder en nedlastbar link til PDF-dokumentet. Vi anbefaler at du laster ned PDFen og lagrer denne. E-boken er til privat bruk og skal ikke deles, kopieres eller videreselges.

 

Angrerett

Du har ikke angrerett på PDF-filer kjøpt fra nettsiden. Det er du som kunde som selv er ansvarlig for å legge riktig produkt i handlekurven når et kjøp gjennomføres.

 

Personopplysninger

Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Personopplysningene til kjøper under 15 år kan ikke innhentes med mindre selgeren har samtykke fra foreldre eller foresatte. Kjøperens personopplysninger skal kun utleveres til andre hvis det er nødvendig for at selgeren skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

 

Selgeren kan kun innhente kjøperens personnummer dersom det er saklig behov for sikker identifisering og slik innhenting er nødvendig.

 

I de tilfeller hvor vi også bruker personopplysninger til andre formål, for eksempel for å sende deg informasjon om tilbud i nyhetsbrev etc., gjøres dette bare når du har samtykket til det.

 

Kjøperen skal enkelt kunne kontakte selgeren, for eksempel pr telefon eller e-post dersom han eller hun har spørsmål om selgerens bruk av personopplysninger eller hvis han eller hun ønsker at selgeren sletter eller endrer personopplysningene.

bottom of page